Sinningia EW’s Hercules

Sinningia EW’s Hercules

Sinningia EW’s Hercules – hibrid Hong Kong (Eva Wan) – Un hibrid recent  cu flori extrem de mari cu două rânduri de petale. Culorile sunt în variații de roz spre orange. În interior petala de jos prezintă linii mov și puncte de aceeași nuanță. De asemenea apar și umbre lila. Frunzele au culoarea verde intens cu ușor luciu pe ele. Forma florii seamănă cu un clopoțel orientat în jos. Este un must have fără îndoială.

Sinningia EW's Hercules 1 Sinningia EW's Hercules 2 Sinningia EW's Hercules 3 Sinningia EW's Hercules 4 Sinningia EW's Hercules 5

UPDATE 12 Aprilie – Să o prezentăm și altfel.

UPDATE 16 Aprilie 2019 – Privită de jos, floarea este foarte mare de aceea ia forma unui clopoțel

UPDATE 4 Mai 2019 

O nouă aducere la zi a acestei frumoase Sinningii, Pe zi ce trece este tot mai frumoasă, florile ei foarte mari cu dublu caliciu îi dau un farmec special.


UPDATE 29 Iunie 2019  – Din aprilie tot face flori mari și spectaculoase. Anul acesta planta a atins apogeul frumuseții. Pur și simplu a arătat ca la cea mai de top expoziție.


UPDATE 2 Martie 2020  – Primăvara a sosit cu această minunată floare. O floare mare cu petale duble cu o culoare suavă adunată și transmisă de adierea zefirului primăvăratic.


UPDATE 31 August 2020 – au trecut 5 luni de la  ultima actualizare. După înflorirea din martie planta a intrat în repaus. Bulbul a intrat repede în vegetație. Am amânat cât s-a putut replantarea lui, lăstarul ajunsese la aprox. 10-15 cm. L-am pus cu mare grijă în pământ. În câteva zile au apărut frunzele noi și planta a luat un avânt spectaculos, cu trei tije , frunze mari cum nu au fost până acum. Surpriza mare sunt florile multe și parcă mai mari față de ce știam

One comment

  1. Antônio Sergio Travanca says:

    Care este valoarea? te rog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *