Archive for 31/05/2016

Sinningia Luci’s Pink Fondant

Sinningia Luci’s Pink Fondant

Florile acestui hibrid seamănă cu unul din părinți, respectiv Ugly Girl. Totuși planta este mult mai compactă, frunzele nu sunt așa de alungite iar culoarea lor mai închisă. Datorită aspectului alungit al tulpinii și al frunzelor i s-a dat numele de  Ugly Girl. Floarea lui Luci’s Pink Fondant este puțin mai mare are culoarea roz mai pregnantă. Pot spune că este un hibrid care depășește părinții și este o best sinningia, este o beautiful girl.

Sinningia Luci's Pink Fondant 13  Sinningia Luci's Pink Fondant 11 Sinningia Luci's Pink Fondant 10

 

UPDATE 20 Iunie 2018

La fel de frumoasă și elegantă.

Sinningia Luci's Pink Fondant 14 Sinningia Luci's Pink Fondant 15 Sinningia Luci's Pink Fondant 16

 

28 Iunie 2018 Un nou UPDATE Este prea frumoasă pentru a sta ascunsă.

Sinningia Luci's Pink Fondant 17

11 Iulie 2019 Un nou UPDATE La fel de frumoasă dar greu de redat în foto. Asta poate însemna ceva , dorește să fie văzută live

 

31 Mai 2020  UPDATE – frumosul meu hibrid  cu primele flori din anul acesta. 

Un nou hibrid / A new hybrid

Un nou hibrid mi-a înflorit. Nu a primit încă un nume. Lumina zorilor de zi nu a avantajat floarea pentru a-i surprinde culorile exact așa cum sunt. Este o floare drăguță, cu formă foarte frumoasă. Are și o extrapetală. Să vedem la următoarea floare dacă fenomenul s-a transmis. Floarea deocamdată are mărime medie, ținând cont că este a doua zi de când s-a deschis sunt șanse să mai crească. O vom urmări.

Kohleria Luci's 1 1 1 1 Kohleria Luci's 1 1 1 Kohleria Luci's 1 1 Kohleria Luci's 1

Luna Mai, luna trandafirilor / May month , the month of roses

Luna Mai este luna trandafirilor. În această lună trandafirii își etalează multitudinea de flori parfumate și frumos colorate. Florile trandafirilor fac parte din categoria florilor elegante și delicate. Florile trandafirilor au petalele catifelate, parfum suav și culori pastelate. Ele vor fi mereu în fruntea unei liste de flori speciale. Dacă nu-i aveți acasă mergeți în parcuri și admirați-i.

Trandafir 11 Trandafir 12 Trandafir 13 Trandafir 14 Trandafir 15 Trandafir 16 Trandafir Ina 5 Trandafir Ina 6 

UPDATE 29 Mai 2017

Să nu dezmințim titlul articolului: Luna Mai este luna trandafirilor. Da, luna Mai este cea mai prielnică pentru florile trandafirilor, temperaturile nu sunt foarte ridicate, soarele încă nu este arzător deci condiții prielnice pentru delicate flori ale trandafirilor. Să admirăm de această dată spectacolul din anul acesta.

Trandafir 17 Trandafir 18 Trandafir 19 Trandafir 20 Trandafir 21Trandafir Ina 8 Trandafir Ina 9 Trandafir Ina 10

UPDATE 16 Mai 2019

Trandafirul Eden Rose, la fel ca o prințesă, se pregătește să se îmbrace cu cea mai delicată rochie împodobită cu mulți boboci care se vor transformă apoi în cele mai superbă flori. 

 

Sinningia Luci’s Agat Bell

Sinningia Luci’s Agat Bell obținut acum 3 ani a înflorit din nou. Bucuria revederii florii este la fel de mare ca atunci când am văzut-o prima dată. Clopoțeii ei cu o formă atât de deosebită, mari, cu o culoare regală nu au cum să te lase indiferent.


xGlosinningia Agat Bell 9 xGlosinningia Agat Bell 10 xGlosinningia Agat Bell 11

xGlosinningia Agat Bell 12

UPDATE 25 Mai 2016

xGlosinningia Agat Bell 13