Sinningia Luci’s Pink Coral

Culoarea deosebită a acestui nou hibrid m-a făcut să mă gândesc la o piatră semiprețioasă și anume, la Coralul roz. Prin urmare numele a venit de la sine, Sinningia Luci’s Pink Coral. Pe lângă culoarea frumoasă floarea are și o formă aparte, marginile ei sunt ondulate iar terminația creionată foarte fin cu aceeași nuanța ca exteriorul ei.

Sinningia Luci's Pink Coral 6

 

UPDATE 22 Nov 2019

UPDATE 27 August 2019 – Priviți-o din nou înflorită. Au trecut 4 ani de la ultimul update, e timpul s-o mai admiram 🙂 . De data aceasta condițiile de mediu sunt extreme, călduri caniculare pe o perioadă destul de lung.  Culorile sunt puțin mai accentuate. În interior distingem mult mai bine nuanțele pastelate de verde fistic și galben lămâie. Aparatul foto nu a reușit să sesizeze prea bine nuanțele. 

UPDATE 25 Septembrie 2019 –   Pe măsură ce trece timpul este din ce în ce mai frumoasă. Florile sunt mai mari, culorile s-au accentuat iar conturul de pe margine este mai evident.

UPDATE 29 Septembrie 2020 –  A trecut 1 an de la ultima prezentare. Chiar îmi era dor de ea. La fel de frumoasă, elegantă și specială. Conturul fin parcă creionat este atât de special și nu foarte întâlnit. În imaginea de mai jos se poate vedea cât de frumos arată.

2 comments

  1. Donna M Beverin says:

    So delicate and beautiful. Congratulations!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *