Floare uimitoare – Sinningia Luci’s Dual Soul / Amazing flower – Sinningia Luci’s Dual Soul

Sinningia Luci’s Dual Soul este preferata mea dintre hibrizii mei de Sinningia. Este atât de frumoasă cu florile ei mari colorate ca cel mai frumos și senin cer de vara. Când o privești gândul te duce departe, punctele mici ca nisipul de pe plajă te atrag ca un magnet, te uiți la ele și nu vezi unde vor să ducă. Este absolut amețitor de frumoasă. Pe cât de frumoasă pe atât de greu de fotografiat.

Sinningia Luci's Dual Soul 11
Sinningia Luci's Dual Soul 12

Sinningia Luci's Dual Soul 13

 

 

UPDATE 17 Apt 2016 – O nouă înflorire, la fel de frumoasă, de  spectaculoasă și tot la fel de capricioasă. Greu am reușit să o imortalizez cât de cât. Culoarea ei nu se poate descrie în cuvinte.

Sinningia Luci's Dual Soul 14

Sinningia Luci's Dual Soul 15

UPDATE 6 Iunie 2017 – Sinningia Luci’s Dual Soul este în mod sigur cel mai reușit și spectaculos hibrid de sinningia pe care l-am obținut. Floarea mare, ca o trompetă perfectă, culoarea  este ireală, greu să o poți surprinde cu aparatul foto. Foliajul cum am mai spus este foarte deosebit. Este foarte floriferă.  Cu toate că este o plantă delicată, are o finețe și o eleganță aparte, planta nu ridică pretenții de îngrijire. Ce poate fi mai frumos de atât. Atașez 2 fotografii făcute acum cu minunatele flori ale Sinningiei Luci’s Dual Soul.

 

Sinningia Luci's Dual Soul 18 Sinningia Luci's Dual Soul 19

UPDATE 9 Mai 2019

Prima înflorire din anul acesta. Oricât aș vrea să mă abțin în a o prezenta, nu pot. Floarea acestui hibrid minunat este uimitor de frumoasă. Forma ei este perfectă. Culoarea bleu este divină iar punctele extrem de fine o fac unică și specială. Este o floare mare și fină. Foliajul nu este nici el mai prejos. Așa că nu pot spune decât că  …….   o ador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *