În toată splendoarea / In full splendor

Într-o lumină de vara clară Sinningia Luci’s Secret Name își dezvăluie culorile subtile și diafane. Este absolut minunată, culorile armonizate perfect, cum numai natura știe să facă acest lucru. Priviți-o cu atenție!

Sinningia Luci's Secret Name 17

Sinningia Luci's Secret Name 18

Sinningia Luci's Secret Name 19

 

UPDATE 5 Oct 2016 – La fel de frumoasă ca la prima înflorire. O floare mare perfectă colorată cu o nuanță de lila splendidă. Dacă privești cu atenție se observă un model fin pe structura petalelor. Și ce este foarte interesant floarea are miros. Un  :flori parfumate:miros fin extrem de subtil. Nasurile fine nu au cum să nu îl perceapă.

sinningia-lucis-secret-name-20 sinningia-lucis-secret-name-21 sinningia-lucis-secret-name-22

UPDATE 14 Martie 2017 – A înflorit din nou. Absolut minunate flori. Nu ai ce să-i mai ceri. Culoare de vis, desen fin în interiorul florii și destul de harnică. Parfumul încă nu e sesizabil, el se simte când floarea este mângâiată de soare, când temperatura este mai ridicată. Acum este umezeală, soare stă ascuns după nori.  Aștept soarele binefăcător pentru a-i simți și parfumul.

Sinningia Luci's Secret Name 23 Sinningia Luci's Secret Name 24 Sinningia Luci's Secret Name 25 Sinningia Luci's Secret Name 26

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *