Florile, calea spre Rai / The flowers, the way to Heaven

Flori, flori și iar flori. De ce?  Să ne înconjurăm de flori, în orice colțișor să punem o flore. În grădină sau în casă, energia lor benefică va fi uimitoare. Florile interacționează cu noi, ne simt, de aceea o floare ne va face mai atenți, mai buni, atât cu ele  dar și cu noi. Florile aduc bucurie și seninătate. Cu o floare poți deschide uși și suflete. Încercați să creșteți o floare dacă se poate din stadiu de sămânță sau lăstar, Veți fi fascinați de evoluție ei. Florile sunt viața. Florile, calea spre Rai.

Osteospermum_margareta_africana 1 Osteospermum_margareta_africana 2

Bujor 2 Bujor 3

Pelargonium Mogosoaia1 aguilegia 16

Begonia 1 Gazania 2

Update 26 Aug 2015 – O zi de sfârșit de August caldă, liniștită fără nici un pic de adiere a vântului. Simți numai razele învăluitor de calde și plăcute ale soarelui. De această strălucitoare zi au beneficiat și florile mele. Amaryllis belladonna, Clematita Madame le Coultre și Callistephus (cunoscută ca Ochiul boului).
Amaryllis belladonna 1Clematita Madame le coultre 1Callistephus_Ochiul boului1

UPDATE 19 Mai 2019

Fascinație e mare, nu poți rămâne nepăsător. După multe zile ploioase și soare scump la vedere ieri a fost o zi explozivă. Soarele a strălucit orbitor, atmosfera curățită de miile de particule de praf și căldura au făcut ca bobocii dolofani ai bujorului să surâdă deschizându-și larg petalele iar parfumul ademenitor să plutească în aer.  Să-i admirăm aici virtual imaginându-ne că îi  vedem aievea, nu este greu. 

2 comments

  1. Laura says:

    Pozele sunt senzaţionale. Florile şi mai şi. Îmi plac căldăruşele (Aquilegia alpina). Mi-am pus şi eu seminţe anul acesta. Sper să-mi răsară să le pot admira şi eu în grădinuţa mea.
    Dar melodia … este fantastică. Una din preferatele mele. Ştai că Eric Clapton a compus aceasă melodie în memoria fiului său, care a murit la vârsta de doar 4 anişori ? Mi se face pielea de găină când o ascult.

  2. Lucica says:

    A fost o zi bună pentru foto. Aquilegia este atât de delicată. Baftă cu semințele, vor inflori la anul. Nu am știut povestea melodiei lui Eric Clapton, poate de aceea atunci când o asculți te duce undeva departe, undeva unde te vei întâlni cu cineva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *